Yedigöller Gençlik Merkezi, İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum(ÇEDES) Yıl Sonu Kültür Şenliği gerçekleştirildi.
Gönüllü gençlerin katılımıyla gerçekleştirilen şenlikte yer alan ebru sanatı, sokak oyunları ve yüz boyama gibi etkinlikler renkli görüntülere sahne oldu.
DOYASIYA EĞLENDILER
Yedigöller Gençlik Merkezi, İl Müftülüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle ÇEDES yıl sonu kültür şenliği gerçekleştirildi. Programa katılan İl Müdürü Emrullah Güler, gençlerle ve çocuklarla bir araya gelerek etkinliklere eşlik etti. Şenlikte ebru sanatı, sokak oyunları ve yüz boyama gibi etkinliklerle çocuklara keyifli anlar yaşatıldı. Gençlerin özverili çalışmaları ve çocukların neşesi, programa anlam kattı.














