Geçtiğimiz aylarda Bolu Belediyesi tarafından yenilenen kaldırımlar aradan birkaç ay geçmesine rağmen bozulmaya başladı.
Şehrin birçok bölgesinde Belediye tarafından geçtiğimiz aylarda yapılan yeni kaldırımlar, acemice yapılan işçilik ve denetim yetersizliği yüzünden kısa sürede bozuldu.
Bu işi bir türlü çözemediler
Belediyenin daha öncede yaptığı birçok işte göze çarpan acemi işçilik ve yetersiz denetim kaldırım çalışmalarında da kendini gösterdi. Geçtiğimiz aylarda yenilenen kaldırımlar birkaç ay içinde kullanılamaz hale geldi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın da her defasında dile getirdiği ve şikayetçi olduğu yapılana işlerin yeterince denetlenememesi kaldırım çalışmalarında da göze çarptı. Gelişi güzel yapılan çalışmalar sonucunda yenilenen kaldırımlar vatandaşlara zorluk çıkartmaya başladı.
‘Kendi işleri olsa böyle mi yaparlar?’
Birkaç ay önce yapılan kaldırımların kısa sürede bozulmasına…








