TÜRKER ATEŞ NE YAPTI DA ÖDÜL ALDI

TÜRKER ATEŞ NE YAPTI DA ÖDÜL ALDI

26 Haziran "Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü" kapsamında Bolu’da uyuşturucu ile mücadelede etkin rol alan kişilere plaket ve ödülleri verilirken, bu isimler arasından Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı dikkat çekti.

İlimizde uyuşturucu ile

 

mücadelede etkin rol oynayan kişiler arasında göreve geldiği günden itibaren lüks otellerin toplantı salonları ve davetler dışında pek görünmeyen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş’in de gösterilmesi tepkilere neden oldu.

KENDİ GÖREVİNİ YAPAMAYAN UYUŞTURU İLE NASIL MÜCADELE ETTİ?

Kendi asli görevini tam anlamıyla yerine getiremeyen ve Bolu’da ki esnafların sorunlarıyla ilgilenmeyen bir isme, plaket verilmesi esnaflar ve vatandaşlar tarafından tepkilere neden olurken, Türker Ateş dışında plaketi hak eden bir çok isimde ödülünü aldı.

Ödül ve plaket verilin isimler:

Hamit BOZTAŞ- Doçent Dr. Psikiyatrist

Derya ASLAN - Psikiyatrist Asistan

Özcan ÖZDEMİR- KOM Şube Müdürü (Narkotik suçlarla Mücadele Şube Müdürü)

Ümit Yaşar KÜÇÜK - Polis Memuru

Yusuf Küçük AYDIN

 

- Polis Memuru

Serkan BULUT - Polis Memuru

Fatih ŞAHİN - Polis Memuru

Süleyman YİĞİTER - Kıdemli Başçavuş

Abdullah UĞURLU - Öğretmen (PDR)

Dr. Hülya ENSARİ - Ruh Sağlığı Hastanesi Başhekimi

Dr. Ayşegül KOÇ - Başhekim Yardımcısı

Arzu YILDIRIM - Hemşire

Özden ESEN - Hemşire

Türker ATEŞ - Ticaret Odası Başkanı

Şevki GÜNDÜZ

        

- Borazanlar Mahallesi Muhtarı

Mustafa ARKAN - Taşkesti Beldesi Merkez Mahalle Muhtarı

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
30HAZ2017