Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar ve beraberindeki heyet, Vali Abdulaziz Aydın’ı ziyaret etti.
Vali Abdulaziz Aydın, nazik ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek; devletimizin bekası, milletimizin huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden büyük bir fedakârlıkla görev yapan kahraman emniyet mensuplarımıza teşekkür etti.

BAŞARI VE KOLAYLIK DİLEDİ
Köklü geçmişi, güçlü teşkilat yapısı ve sarsılmaz görev bilinciyle Türk Polis Teşkilatı’nın; milletimizin huzurunun teminatı olduğunu vurgulayan Vali Aydın, “Bu anlamlı hafta vesilesiyle, görevi başında şehit düşen polislerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor; tüm emniyet teşkilatı mensuplarımıza sağlık, başarı ve kolaylıklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.








