İlimizin doğal güzelliklerini görmek için gelen turistleri şehir merkezine çekebilmek adına büyük bir öneme sahip olan tur otobüslerinin otopark sorunu nihayet çözüldü.
İlimize gelen tur otobüslerinin park edecekleri alan olmamasından dolayı yaşanan sorun sonunda çözüldü. Bolu Belediyesi tarafından tur otobüsleri için iki ayrı otopark oluşturuldu.

ARTIK SORUN YAŞAMAYACAKLAR
Bolu Belediyesi tarafından, Sultan Hamamının arka tarafında ve Kılıçarslan Mahallesinde tur otobüslerine ait özel park alanı inşa edildi. Bu projeyle şehir içi turizminde canlandırılması planlanıyor. Şehir merkezinde bulunan Sultan Hamamı ile Otobüs Terminalinin üst tarafında tur otobüsleri için özel park alanı yapıldı. Böylelikle Bolu’yu gezmeye gelen turistler, şehir merkezinde daha uzun vakit geçirebilecek. Bolu’ya gelen turistler, mesire alanlarının yanı sıra şehir merkezinde bulunan hediyelik eşya ve yöresel ürünler satan dükkânları da rahatlıkla gezip alışveriş yapabilecek.








