TEMMUZ'DA NE OLACAK!

TEMMUZ'DA NE OLACAK!

İl Genel Meclisi Temmuz Ayı toplantıları 3 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Hafta boyunca devam edecek toplantılarda Bolu ve ilçeleri ile alakalı gündem maddeleri ele alınacak.

Yaşar Yüceer başkanlığında Pazartesi günü başlayacak olan İl Genel Meclisi Temmuz Ayı toplantılarının ilk oturumunda 2017 İl Özel İdare bütçesinin Su ve Kanal Hizmetleri bölümündeki, İl Jandarma Komutanlığı Su Deposu Yapım işi projesinde bulunan 100.000 TL. ödeneğin Mengen İlçe Jandarma Komutanlığı bölümüne aktarılması talebi ile ilimiz Merkez İlçede bulunan Çakmaklar Huzurevinin fiziki yapısı, hizmet koşulları ile ilgili Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonundan gelen rapor görüşülüp karara bağlanacak.

04 TEMMUZ SALI

Toplantıların Salı günü gerçekleşecek oturumunda da Kıbrıscık Köylere Hizmet Götürme Birliğine ödenek aktarılmasına ilişkin Plan ve Bütçe Komisyonundan gelecek rapor görüşülecek. Ardından meclis üyeleri Merkez ilçe

Yayladınlar

köyüne halen köyde kullanılan mevcut içme ve kullanma suyunun tahsisinin yapılmasına ilişkin Çevre ve Sağlık Komisyonundan gelecek raporu karara bağlayacak.

05 TEMMUZ ÇARŞAMBA

Çarşamba günü Mengen İlçesi, Teberikler köyündeki 160 m2.lik 74 nolu parselin, Teberikler köyü tüzel Kişiliği adına tahsis edilmesi talebini görüşecek olan meclis üyeleri,

Merkez ilçe

Yenipelitçik

köyü Merkez ve Fındıcak mahallelerine içme ve kullanma suyunun tahsisinin yapılmasına ilişkin Çevre ve

 

Sağlık Komisyonundan gelecek raporu görüşecek.

06 TEMMUZ PERŞEMBE

Temmuz Ayı toplantılarının Perşembe günü devam edecek oturumunda ise ilk olarak Mengen İlçesi, Pazarköy Beldesinde Belediye Teşkilatı kaldırıldıktan sonra imar yönünden devam eden sorunların incelenmesine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonundan gelecek rapor görüşülecek. Ardından

İl Özel İdaresince Devlet Malzeme Ofisinden satın alınan aracın Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne

hibe edilmesi talebi görüşülüp karara bağlanacak.

İl Genel Meclisi Temmuz Ayı toplantıları Cuma günü gerçekleşecek oturumla sona erecek.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
30HAZ2017