Hafta sonu gerçekleşen Boluspor olağan kongresinde dilek ve temenniler bölümünde söz alan Bahadır Tandoğan yüreğindeki Boluspor sevdasını dile getirerek kulübe 50 bin lira bağışta bulundu.
Boluspor taraftarı olarak, takımın içinde bulunduğu maddi sıkıntıya dikkat çeken Bahadır Tandoğan, tüm Boluspor delegelerine çağrıda bulunarak Boluspor’a destek olunması gerektiğini söyledi.
İLK ATEŞİ O YATKI
Boluspor hafta sonu gerçekleşen olağan kongresinde söz alan Bahadır Tandoğan, örnek bir davranış sergileyerek, kulübün içinde bulunduğu maddi sorunlarından kurtulması için kampanya düşüncesiyle ilk ateşi yaktı. Boluspor'a gönül veren herkesin bu zorlu dönemde takıma sahip çıkması gerektiğini söyleyen Tandoğan, birlik ve beraberlik için ilk ateşi kendi yakmak istediğini ifade ederek Boluspor'a 50 bin TL bağışta bulundu. 7 yaşından beri Boluspor tribününde yer aldığını vurgulayan Bahadır Tandoğan, Boluspor camiasını birlik ve beraberlik içinde görmeyi çok arzuladığını, kendisinin bir ateş yakarak Boluspor'u el birliği ile başarı dolu günlere taşımak istediğini söyledi.








