TABAKLAR CAMİİ YENİDEN İBADETE AÇILDI

TABAKLAR CAMİİ YENİDEN İBADETE AÇILDI

12 Ağustos günü kılınan Cuma namazıyla ibadete kapatılarak tadilat çalışmalarına başlanılan Tabaklar Cami 3 ay sonra 12 Aralık günü Cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı. 

İlimizin tarihi camilerinden olan 128 yıllık Tabaklar Camiinde sürdürülen tadilat çalışmaları tamamlandı ve Cuma namazıyla birlikte cami yeniden ibadete açıldı.

ÇALIŞMALAR 3 AY SÜRDÜ 

Kitabesine göre H. 1315 (M. 1897) yılında inşa edilen ve koruma altında olan tarihi Tabaklar Camiinde 3 ay süren bakım-onarım ve tefrişat çalışmaları 12 Aralık Cuma günü tamamlandı. İzzet Baysal Caddesinde bulunan cami yeniden cemaatiyle buluştu. 

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
12ARA2025