Her yıl ilimizin hayırseveri İzzet Baysal’ı anmak için 10-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen şükran günleri bu yıl, koronavirüs salgını nedeniyle sadece çelenk sunumu ile kutlanacak.
Bu yıl 31’nci düzenlenecek olan İzzet Baysal Şükran günleri programı için sadece 11 Mayıs’ta Atatürk Anıtı ve İzzet Baysal Anıtı’nda çelenk sunumu yapılacak.
ULUSOY PROGRAMI AÇIKLADI
Bolu Kent Konseyi Başkanı Haşim Ulusoy, her yıl 10-12 Mayıs tarihleri arasında yapılan İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri programını açıkladı; “10-11-12 Mayıs tarihleri arasında yapılmakta olan İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri yaşadığımız korono virüs nedeniyle gerçekleştirilemeyecek olup sadece çelenk koyma törenleri yapılacaktır. Bu sene 31’ncisini kutlayacak olduğumuz İzzet Baysal Şükran Günleri etkinlikleri aşağıdaki gibi olacaktır. Bilgilerinize arz olunur.”
PROGRAM:
Tarih: 11 Mayıs 2020
Yer: Anıt Park
Saat: 11.00
Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunumu(Kent Konseyi Başkanı), Saygı Duruşu, İstiklal Marşı
Saat:11.30
Yer: İzzet Baysal Anıtı
İzzet Baysal Anıtına Çelenk Sunumu (Bolu Valiliği, Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi), Saygı Duruşu, İstiklal Marşı








