SUDGE MÜRACAAT TARİHLERİ BELLİ OLDU

SUDGE MÜRACAAT TARİHLERİ BELLİ OLDU

İlimizde 2023 yılı 1’inci Dönem Sürücü Davranışlarını Geliştirme Eğitimi (SUDGE) ile ilgili müracaatlar 16 Ocak 2023 tarihinde saat:10:00'dan itibaren alınmaya başlanacak.

Müracaatta bulunan 1-20 arası numaralar 1. Grup, 21 ile 40 arası müracaatlar 2. Grup olarak eğitime alınacak olup müracaatlar Sağlık İl Müdürlüğü web sayfasında yayınlanan link üzerinden yapılacak.  Kayıtlar 40 kişinin müracaatı ile otomatik olarak sonlanacak.

SIRASINA GÖRE VERİLECEK 

Konuyla ilgili Sağlık İl Müdürlüğü tarafından yapılan duyurada; “Web sitesi kayıtlarındaki müracaat sırasına göre kişilere kayıt numarası verilecek ve verilen sıra numaraları kişilere sms ile bildirilecektir. Kişiler sms ile bildirilen sıra numaraları ile eğitim tarihlerini takip edebileceklerdir. Gruplar eğitimleri başlangıç tarihinden 15 gün öncesinde eğitim için bilgilendirilecektir. Kendi grubunda eğitime katılmayanlar veya devamsızlık v.b. sebeplerle eğitimini tamamlayamayanlar belirtilen mevcut diğer grupların eğitimlerine katılamayacaklardır.”

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
2OCA2023