Şu törenlerden vaz geçin artık

Şu törenlerden vaz geçin artık

İlimizde 2017-18 eğitim- öğretim yılı açılış töreni minik öğrenciler için ızdırap haline geldi. Saatlerce güneş altına bekletilen minik öğrenciler sıcak bunalarak yorgun düştü.

Eğitim ve öğretim yılı açılış töreninde uzun süre ayakta sıcak altında bekleyen ilkokul öğrencileri zorlandı. Öğrenciler, öğretmen ve velilerinin verdiği suyla serinlemeye çalıştı.

Öğrenciler sıcaktan yorgun düştü

Karaçayır Mahallesi'nde bulunan Gazipaşa İlkokulu'nda düzenlenen törene Vali Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Milli eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Saat 11.00'de başlayan tören için 6- 11 yaşlarındaki öğrenciler saat 10.30'da okul bahçesinde hazır bekletildi. Törende İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Vali Aydın Baruş birer konuşma yaptılar. Yaklaşık 1 saat süren protokol konuşmaları sonuna doğru öğrenciler sıcaktan bunaldı. Bir öğrenci ağladı. Sıcakta zorlanan öğrencilere öğretmen ve öğrencileri su verdi. Bir öğrenci annesinin yeleğinin altına sığınarak sıcaktan korunmaya çalıştı. Uzun süre ayakta beklemeleri nedeniyle yorulan öğrencilerden bazıları da yere oturdu.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

1 yorum yapılmış

  • Salih ÖZDEMİR (19 Eylül 2017 - 17:50)
    Şu törenlerden vaz geçin artık
    Hangi şehir di hatırlayamadım aynı törenler yapılırken sıcakta protokolle öğrenci ve veliler yer değiştirmiş. Yani protokol sıcakta veliler ve öğrenciler gölgede. İşte budur . Cumhurbaşkanımızın bahsettiği hassasiyet , kucaklaşma . Bizim siyasilerimizin başları kel olduğundan dır heralde yıkamadık gitti şu protokol üstünlüğü nü . en gıcık olduğum çakar lambalı devlete mahsus araçlar ,bide bu protokol .
18EYL2017