SONBAHAR BOLU'DA YAŞANIR

SONBAHAR BOLU'DA YAŞANIR

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Turizm ve Tanıtım Birimi tarafından düzenlenen 18.5 km’lik ‘Sonbaharı Keşfe Gidiyoruz’ doğa yürüyüşü 58 kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Öncülüğünü Süleyman Özdoğan'ın, artçılıklarını da Mehmet Ali Candemir ve Osman Teoman'ın yaptığı 18.5 km.lik  Bolu Dağı- Ömerler Köyü yürüyüşü, 09.45'de Bolu Dağı Polis Evi'nin bulunduğu 935 m. rakımdan başladı.

SONBAHARIN TADINI ÇIKARTTILAR

Güzel bir havada 1084 rakıma kadar tırmanma şeklinde devam eden  yürüyüş,, katılımcıları yorsa da, Çamlıpınar Göleti'nde verilen yemek molasında katılımcılar dinlenme fırsatı buldu. Sonbahar renkleriyle donanmış kayın, meşe ve kavakların yapraklarıyla kaplanmış yolda, gazellerin çıkardığı hışırtılar eşliğinde devan eden 18.5 km’lik yürüyüş, saat 16.00'da, Abant yolundaki 821 rakımlı Ömerler Köyü yol sapağında son buldu.

Haber ve Fotoğraflar: Metin Ferah

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
3KAS2025