İlimizin en kalabalık mahallelerinden olan Bahçelievler ve Borazanlar Mahallelerinden geçen derenin hali, görenleri endişeye düşürüyor.
Üzeri açık olan ve 2 mahallenin ortasından geçen derede ki kirlilik çevreye zarar verecek dereceye geldi. Sıcak günlerde dereden yükselen rahatsız edici koku, esnaf ve vatandaşların tepkisini çekerken, deredeki kirlilik gözle görülecek dereceye ulaşmış durumda.
FARELER RAHATSIZ EDİCİ DURUMA GELDİ
Derenin halinden rahatsız olan mahalle sakinleri; “Aslında bu derenin üzerinin biran önce kapatılması gerekiyor. Hadi kapatmıyorlar en azından temizliğini yapsınlar. Sıcak havalarda dereden gelen rahatsız edici bir koku var. Derenin bu hali farelerinde artmasına neden oluyor ve artık evlere kadar geliyorlar. Yetkililerden bu konuda duyarlılık bekliyoruz. En azından derenin şuan ki hali temizlenirse, kokudan ve farelerden kurtulabiliriz” dedi.








