Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, ilçeye kazandırılacak Millet Bahçesi için Belediyeye İller Bankasından 250.000 TL hibe aktarımı yapıldığını duyurdu.
Seben ilçesine yapılacak olan ‘Millet Bahçesi’ için Seben Belediyesine İller Bankasından 250.000 TL daha ek hibe aktarımı yapıldı.
Proje için toplamda ise 750.000 TL hibe aktarımı sağlandı.
İHALE AŞAMASINA GELİNDİ
Konuyla ilgili açıklama yapan Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak; “Seçim vaatlerimizden olan 2. Etap 2.Ada TOKİ karşısında bulunan alana yapacağımız Millet Bahçesi projemizde ihale aşamasına gelindi. Bu ödeneğin çıkmasına imkan veren, destek olan başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum'a, Ak Parti İl Başkanımız Suat Güner 'e, Milletvekillerimiz Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü 'ye şahsım ve ilçe halkım adına çok teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.








