SEBEN HAYVAN PAZARI YENİLENİYOR

SEBEN HAYVAN PAZARI YENİLENİYOR

Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, çiftçilerin hayvanları daha rahat bir ortamda satabilmesi için hayvan pazarını yenileme çalışmalarına başladı.

Kurban Bayramı nedeniyle hayvanlarını pazara getirecek olan çiftçilerin olası bir yağmurda hem hayvanların hem de çiftçilerin zarar görmesini istemeyen Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, ekibiyle birlikte Hayvan Pazarının üstünü kapatmak için harekete geçti.

ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Fatih Kavak, “Kurban Bayramı öncesi canlı hayvan satış pazarımızda çatı kapatma işlemini tamamlıyoruz. Emeği geçen çalışkan belediye personelime teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
5HAZ2020