SAMANLIKTA ÇIKAN YANGIN EVE SIÇRADI

SAMANLIKTA ÇIKAN YANGIN EVE SIÇRADI

Doğancı Köyünde sabah saatlerinde bir evin samanlığında çıkan yangın eve sıçrayınca büyük panik yaşandı. İtfaiyenin zamanında yetişmesi büyük bir felaketi önledi.

Sabah saatlerinde Doğancı Köyünde bir evin samanlığında çıkan yangın Bolu Belediyesi İtfaiye ekiplerinin zamanında yetişmesiyle büyümeden söndürüldü.

ERKEN MÜDAHALE OLASI CAN KAYBINI ÖNLEDİ

Samanlıkta çıkan yangın kısa zamanda yanında ki eve sıçradı. Evde yaşayan 2 vatandaş İtfaiye ekipleri tarafından evden çıkartılarak yangına müdahale edildi. Yangın kısa zamanda söndürülürken, ahırda bulunan 5 inekten 2 si ve bir kedi de itfaiye ekipleri tarafından yangından kurtarıldı. Vatandaşlar ahırda 3 ineğin daha olduğunu ve yandığını dile getirdiler. Yangının çıkmasının ardından Doğancılar Köyüne giden Belediye Başkan yardımcısı Rasim Özdemir ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Genel Meclisi üyesi Erhan Beykoz, yangınla ilgili yetkililerden bilgi alarak vatandaşlarla konuştu. İtfaiyenin erken müdahalesiyle olası bir can kaybı önlenirken, Başkan yardımcısı Rasim Özdemir ve İl Genel Meclis üyesi Erhan Beykoz yaraların en kısa zamanda sarılacağını dile getirdiler.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
20OCA2021