Bolu Berberler ve Kuaförler Odası tarafından geçen hafta uygulamaya konulan yeni fiyat listesi Vali Abdülaziz Aydın’ın itirazı üzerine yapılan görüşmeler sonrası yeniden güncellendi.
Geçtiğimiz haftalarda İlimizde berber ve kuaförler için yürürlüğe giren yeni ücret tarifesi Vali Abdulaziz Aydın tarafından uygun bulunmadı. Bunun üzerine Berberler ve Kuaförler Odası ile yapılan görüşmeler sonrası fiyatlarda indirime gidilerek, yeni tarifenin 01 Ocak 2026 tarihinden itibaren yürürlüğe girmesine karar verildi.
FİYATLAR YENİDEN GÜNCELLENDİ
Vali Abdulaziz Aydın’ın konuya hassasiyet göstermesinin ardından yapılan görüşmeler sonrası, Saç kesimi (Model) 500 lira ve sakal kesimi (Model ) 300 lira ibaresi iptal edilerek, saç kesimi ücreti 400 lira olarak uygulanmasına karar verildi. Ayrıca 250 liraya çıkartılan sakal kesim ücretinin 200 lira olarak uygulanması kararlaştırıldı.
01 OCAK 2026 GÜNÜ GEÇERLİ OLACAK
Bayan Kuaförlerde ise 580 lira olan saç kesiminin 500 lira olarak uygulanmasına ve 250 lira olan saç yıkama ücretinin 200 lira olmasına karar verildi. Ayrıca yenilenen ücret tarifesinin 01 Ocak 2026 günü yürürlüğe girmesi kararlaştırılırken bu tarihe kadar fiyat artışı yapılmadan önceki ücret tarifesi uygulanacak.








