ÖZÜBEK TEPKİ GÖSTERDİ

ÖZÜBEK TEPKİ GÖSTERDİ

Türk Sağlık Sen Bolu Şubesi Başkanı Furkan Özübek, Türk Tabipler Birliği (TTB) Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın TÜRK Ordusuna yönelik yaptığı açıklamaları yayımladığı yazılı açıklamayla kınadı. 

Fincancı’nın taşıdığı anlayışın Türk hekimlerini temsil edemeyeceğini vurgulayan Özübek, Fincancı’nın Türk ordusuna iftira atarak teröristlerin yanında saf tutuğunu belirtti.

ÖZÜBEK; ‘BU YAPIDAN KURTULMAK MİLLİ MESELEDİR’ 

TÜRK Sağlık Sen Bolu Şubesi Başkanı Furkan Özübek açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Türk hekimleri ile hiçbir alakası olmayan TTB’nin Başkanı Şebnem Korur Fincancı yine zırvalamış. Bağlantıları, hizmet ettiği yer ve neyin mücadelesini verdiğini Türk Ordusuna iftira atıp, terör ve teröristlerin yanında saf tutarak göstermiş. Kamuoyu gündemine  ülkeye ihanet girişimleri ile sıkça gelen bu zevat terörle kahramanca mücadele eden, bu uğurda binlerce şehit veren şanlı Türk Ordusu’na “Kimyasal Silah Kullanıyorlar” diyerek hainliğini çok üst bir noktaya taşımıştır.  Terör ve teröristlerle yakın ilişki içinde olduğunu da gayet rahatlıkla ifade eden Fincancı, isminde Türk adı geçen bir birliğin başında değil, Yüce Türk mahkemelerinin önünde bulunmalıdır. Daha öncede vurguladığım gibi Tıbbiyelilerin kemiklerini sızlatan, 14 Mart ruhunu yok sayan bu anlayış Türk Doktorlarını temsil edemez. Türk Tabipler Birliği’nin bu yapısı ülke için öncelikli bir sorun, bu yapıdan bir an önce kurtarılması ise milli bir meseledir.”

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
21EKİ2022