24 Haziran seçimlerinde Ak Parti Milletvekili listesine giremeyen, Ak Parti’nin ilimizdeki önemli isimlerinden Milletvekili Ali Ercoşkun, uzun süre sonra TÜRK Kızılayı Bolu Şubesinin iftar yemeğinde ortaya çıktı.
Türk Kızılayı, Bolu Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İHH İnsani Yardım Vakfı işbirliğiyle öksüz ve yetim çocuklar ile aileleri yararına verilen iftara Ercoşkun’un yanı sıra Vali Aydın Baruş’da katıldı.
Düzenlenen iftara Bolu Valisi Aydın Baruş ile Eşi Nagihan Baruş, Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Türk Kızılayı Bolu Şubesi Başkanı Muhsin Kınacı, İHH İnsani Yardım Vakfı Bolu Şube Başkanı Fethi Sarımsakçı, öksüz ve yetim çocuklar ile yakınları katıldı. Akşam ezanının okunması ile birlikte Bolu Valisi Aydın Baruş ve beraberindekiler oruçlarını açtılar. Düzenlenen iftar programı yapılan yemek duasının ardından sona erdi.








