ÖZCAN; ‘OLMASI GEREKEN OLDU'

ÖZCAN; ‘OLMASI GEREKEN OLDU'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekili Tanju Özcan Gölcük’ün ihalesinin iptal edilmesi üzerine yaptığı açıklamada ‘Bolu Beyi kaybetti, Köroğlu’nun torunları kazandı’ dedi.

Milletvekili Özcan, ihalenin iptal edilmesinin ardından Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın yaptığı açıklamaya dikkat çekerek; “Bugün Bolu Belediyesi’nden beklenen haber geldi. Olması gereken oldu. Bolu Belediye Başkanı ihaleyi iptal etmek zorunda kaldı. Ancak iptal kararını açıklarken bile bu ihalenin iptalinden dolayı çok üzgün olduğunu söylemesi ve Gölcük’ün peşkeş çekilmesine göz yummayan duyarlı vatandaşlarımızı provakatör olarak nitelendirmesi İlin Milletvekili olarak beni üzmüştür” dedi.

ÖZCAN ‘TAKİÇİSİ OLACAĞIZ’

Başkan Yılmaz’ın takipçisi olacaklarını belirten Özcan; “Alaattin Yılmaz, ihaleyi iptal ederek doğrusunu yapmış ancak ihaleyi iptal etmek zorunda kaldığını ve bundan dolayı üzgün olduğunu kamuoyuyla paylaşarak yanlış yapmıştır. Yine ihale iptal kararını açıklarken, bundan sonra ilk fırsatta bu ihaleyi yenileyeceğini ima etmesi Boluluların dikkatinden kaçmamıştır. Bugüne kadar olduğu gibi bu günden sonra da çevre dostu olmayan Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz’ı dikkatle takip edeceğiz” ifadelerine yer verdi. 

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
2OCA2018