ORTA DİREK BAŞKAN

ORTA DİREK BAŞKAN

Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, Aladağ'da bulunan Kızık Yaylası'ndaki Kayak Merkezi'nde şambrelle ve naylon üzerine serdiği yorgana oturarak kaymanın keyfini yaşadı.

Vatandaşlar Aladağ'ın 1400 rakımlı Kızık Yaylası'nda oluşturulan Şambrel Kayak Merkezi'nde, karın ve kaymanın keyfini çıkartıyorlar.

ŞAMBRELİ VE NAYLONLA KAYDI

Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak, 20 kişilik bir grupla geldiği Aladağlar’da vatandaşlarla birlikte gönlünce eğlendi. İlk önce şambreli ile kayan Başkan Kavak, daha sonra naylon üzerine battaniye sererek vatandaşlarla birlikte karın tadını çıkarttı.

BAŞKAN ÇOCUKLAR GİBİ EĞLENDİ

Kızık Yaylası'nın karşı tarafındaki dik arazinin kış aylarında orta direk aileler için kayak merkezi haline geldiğini belirten Başkan Fatih Kavak;

 

“Seben'de fazla kar olmadığı için 20 kişilik bir gurupla buraya kayıp eğlenmeye geldik. Karlı günlerde burası çok kalabalık oluyor. Orta direk kesim için naylonla, plastik leğenlerle, şambrelle kayıp eğlenmek isteyenler, karın ve kaymanın zevkini burada çıkarıyorlar” dedi.

Haber ve Fotoğraflar: Metin FERAH

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
2ŞUB2020