ÖĞRENCİLERDEN ÇEVRE DOSTU ETKİNLİK

ÖĞRENCİLERDEN ÇEVRE DOSTU ETKİNLİK

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği öğrencileri tarafından, çevre kirliliğiyle ilgili çalışma yürütüldü.

Topluma Hizmet dersi kapsamında Doç. Dr. Başak Ümit Bozkurt’un danışmanlığında Üniversite’nin kampüsünde çevre temizliği yapan öğrenciler bu konuda farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini belirttiler.

ÇEVRE KİRLİLİĞİNİ AZALTMAYA YÖNELİK PROJELER PLANLIYORLAR

Çevre kirliliğini azaltmaya yönelik projeler geliştirmeyi planlayan öğrenciler, yapılan çalışmaların duyurulması ve herkesin bilinçli olması için çaba göstereceklerini ifade ettiler. Doğayı koruma konusunda toplumun bilinçlenmesi gerektiğine dikkat çeken öğrenciler, herkesi duyarlı olmaya ve çevreyi korumaya davet etti.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
3OCA2024