O ÖZEL BİR ÖĞRETMEN

O ÖZEL BİR ÖĞRETMEN

Öğretmenlerin, birer anne, birer baba birer abla veya birer abi olduklarının en belirgin örneği olan Özel Eğitim Öğretmenleri, sabrın ve sevginin nişanesi olarak karşımıza çıkıyor.

24 Kasım Öğretmenler Gününde,

 

Havadis gazetesi olarak Özel Eğitim Öğretmenlerine dikkat çekerek, onların sabırlarını, sevgilerini ve öğrencilerine olan ilgilerini okuyucularımızla paylaşıyoruz.

ÖMRÜNÜ ÇOCUKLARA ADAYAN BİR İSİM

Sinem Kadı ilimizde bulunan Özel Eğitim Öğretmenlerinden sadece bir tanesi. Hayatını bedensel ve zihinsel yetersizliği olan çocuklara adamış, onları annesi, ablası olmayı başarmış bir öğretmen. 2012-2016 yılları arasında yetersizliği olan çocuklar, çocuk koruma kanunu, sokaklarda çalıştırılan çocuklar ve mülteci çocuklarla ilgili bir çok çalışma yapan Sinem Kadı, 2016 yılında özel eğitimde yüksek lisansını bitirerek, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı Semiha Şakir Spastik Çocuklar Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde öğretmenliğine devam ediyor.

ONLAR HER ŞEYİN DAHA FAZLASINI VERMEK ZORUNDALAR

Sinem Kadı gibi hayatını bu çocuklara adayan öğretmenlerimiz 24 Kasım günü Öğretmenler gününün kutlanmasını en fazla hak eden isimler arasında yer alıyorlar. Çünkü Onlar bedensel ve zihinsel yetersizliği olan öğrencilerle birebir çalışarak o öğrencilerin her şeyi oluyorlar. Öğretmenlik fedakarlık ve sabır mesleğidir ama Özel Eğitim Öğretmenliği daha fazla sabır, daha fazla fedakarlık, daha fazla sevgi ve daha fazla ilgi gerektiriyor.

Havadis gazetesi olarak, Özel Eğitim Öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyoruz.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

3 yorum yapılmış

  • Semra kati (24 Kasım 2016 - 01:40)
    Ne güzel bir insan
  • Meral çalışkan (24 Kasım 2016 - 06:44)
    Havadis gazetesini kutluyorum.senin gibi değerleri bulup gün ışığına çıkardıkları için.sinem hanım benim gözümde bir pırlantasınız .bu pırlantanın ışığını gören havadis gazetesini kutluyor.Sinem hanıma hayatında başarılar diliyorum.
  • Mehtap yapıcı (24 Kasım 2016 - 08:23)
    Ne kutsal bir iş yapiyorsunuz.Tebrik ederim.
23KAS2016