MÜLKİ İDARE AMİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

MÜLKİ İDARE AMİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

Vali Abdulaziz Aydın’ın başkanlığında, il genelinde yürütülen kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli şekilde sürdürülebilmesi amacıyla Mülki İdare Amirleri Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

Vali yardımcıları ve Kaymakamların katıldığı toplantıda, İl merkezinde ve ilçelerde devam eden yatırımlarının yanı sıra bir çok yeni projede ele alındı. 

YAPILANLAR VE YAPILACAKLAR GÖRÜŞÜLDÜ 

Toplantıda; devam eden kamu ve KÖYDES yatırımları ve kış mevsimi hazırlıkları görüşülürken, Valilik ve Kaymakamlıklar tarafından yürütülen hane ziyaretleri, sosyal yardımlaşma ve dayanışma çalışmaları da görüşüldü.  İlimizi gelecekte bekleyen muhtemel su sorununa karşı, köylerde su sayacı uygulamasına geçiş sürecinin görüşüldüğü toplantıda, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen projelerin değerlendirilmesi ve karayollarında hız sınırı uygulamalarında yeknesaklığın sağlanmasına yönelik iş ve işlemlerde ele alındı.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
25KAS2025