MİLLETVEKİLİ HANIM NE DEMEK İSTEDİ!

MİLLETVEKİLİ HANIM NE DEMEK İSTEDİ!

Büyük zorluklar içerisinde yaşarken, Belediye Meclis üyesi olduktan sonra Bolu eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’ın himayesiyle hayatı değişen Milletvekili Arzu Aydın,

 

Belediye Başkan Adayı Fatih Metin’i kutladığı mesajında ilginç ifadelere yer verdi.

Milletvekili Arzu Aydın, sosyal medyada paylaştığı mesajda, Fatih Metin’i kutlamaktan ziyade eski Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz’a methiyeler düzmeyi tercih etti.

14 YILLIK SALTANATIN BİTMESİNİ KABULLENEMİYORLAR

Bolu Belediyesini büyük bir borç içerisine sokan ve 14 yıldır özellikle 18. Madde ve imar şaibeleriyle bir Belediye yöneten Yılmaz’dan, Bolu’ya çağ atlatan’ diye bahseden Aydın, Yılmaz’ı minnetle andı. Yılmaz zamanında Bolu Belediyespor’a yönetici yapılarak aylık yaklaşık 5 bin lira maaşa bağlanan Milletvekili Aydın, Belediyenin tüm imkanlarından yararlanarak rahat bir yaşam sürmüştü. Belediyenin imkanlarını ayağına seren eski Başkan Yılmaz’ı minnetle anan Milletvekili Aydın, Fatih Metin’i kutlarken ‘Tabiatın Kalbi Bolu’ ifadesini kullanması dikkat çekti.

MİLLETVEKİLİ AYDIN ESKİ DÜZENİNİ ÖZLEYECEK Mİ?

Aydın mesajında; ‘Tabiatın Kalbi Bolumuzda hizmete Fatih Metin ile devam edeceğimiz inancıyla adaylığının hayırlı olmasını temenni ediyorum’ ifadelerine yer verdi. Belediye bünyesinde kurulan bir şirket olan ‘Tabiatın Kalbi Bolu’nun özellikle ihale ve yasa dışı paralar konusunda ismi şaibelerle anılırken, Arzu Aydın’ın, Yılmaz döneminde ki aynı şaibeli düzenin devamı konusunda mı temenni de bulunduğu ayırt edilemedi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
26KAS2018