Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 2’inci sıra Milletvekili adayı İlimizin sevilen sanayi esnaflarından Rahmi Aksoy 14 Mayıs seçimlerine Mengen’de yaptığı çalışmalarla devam etti.
Mengen’de köy köy, kapı kapı gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Rahmi Aksoy, vatandaşlarda 14 Mayıs seçimleri için destek istedi.

KAPI KAPI GEZİYOR
Bir haftadır seçim çalışmalarını Mengen’de sürdüren Rahmi Aksoy; “Mengen’de çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Bir haftadır köy köy, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarımıza 14 Mayıs seçimin önemini anlatıyoruz. Vatandaşlarımızdan gördüğümüz ilgi ve teveccüh bizleri de mutlu ediyor ve çalışmama azmimizi artırıyor. Onların sıkıntılarını ve isteklerini dinliyoruz. İnanıyorum ki, 14 Mayıs sonrası Mengen için her şey daha güzel ve hayırlı olacak” ifadelerine yer verdi.

MENGEN ARTIK SAHİPSİZ DEĞİL
Mengen’in sorunlarını ve sıkıntılarını gayet iyi bildiklerini belirten Aksoy; “Maalesef Mengen’imiz sahipsiz kalmış. Kendini yeterince anlatamamış ve hakkını alamamış. Mengen gastronominin başkenti ama 27 yıl önce temeli atılmış ama üzerine hiçbir şey yapılmamış otel ve restoran projemiz sahipsiz duruyor. Öğrencilerin staj görebilmeleri adına olsun, Mengen’in konaklama sorununu çözme konusunda ki katkısı olsun bu proje Mengen’imiz için çok önemli. Ne pahasına olursa olsun projeyi hayata geçirip Mengen’e kazandıracağız. Vatandaşlarımızın yüreği ferah olsun. Artık Mengen için çalışacak, Mengen’in hakkını her platformda arayacak bir evlatları var” dedi.


