LÜKS OTELLERDEN KALKMAYAN BESOB'UN PANKARTINA BAK!

LÜKS OTELLERDEN KALKMAYAN BESOB'UN PANKARTINA BAK!

Geçen Hafta Mudurnu’da kullanan Ahilik Haftasında Bolu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) un pankartı dikkat çekti.

Ahilik Haftası için yeni pankart yaptırmayan BESOB, geçen yıl yapılan pankartın tarihini değiştirerek yamalı pankartla Ahilik Haftasını kutladı.

YEME İÇMEYE PARA VAR AMA PANKARTA YOK!

Yeni Sanayi Sitesinin yapımında esnaftan toplanan paraların yolsuzluğa kurban gitmesiyle bilinen BESOB, geçtiğimiz yıllarda esnaflardan topladıkları paralarla Başkanlar Toplantısını Kıbrıs’ta lüks otellerde yaparak büyük tepki toplamıştı. Esnafın alın teriyle ödediği aidatlarla lüks otellerde eğlenmekten geri kalmayan BESOB’un Ahilik Haftası için yeni bir pankart yaptırmaması tepkilere neden oldu. BESOB yöneticilerin bu tutumu aynı zamanda Ahilik Haftasını önemsemediklerinide ortaya çıkarttı.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
24EYL2019