KUTLAMALAR ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI

KUTLAMALAR ÇELENK SUNMA TÖRENİYLE BAŞLADI

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü kutlamaları Anıt Park’ta düzenlenen törenle başladı. Anıtpark’ta düzenlenen törende Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sunumu yapıldı. 

Çelenk sunma törenine Vali Erkan Kılıç, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Bolu Garnizon Komutan Vekili Piyade Komando Kıdemli Albay Merdin Kışkan, İl Müdürleri, Siyasi Parti İl Başkanları, Sivil Toplum Örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. 

KUTLAMALAR 29 EKİM CUMARTESİ DEVAM EDECEK

Tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anıtına çelenk sunumuyla başladı. Daha sonra Türkiye Cumhuriyetinin kurucu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizin için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunularak ardından istiklal marşı okundu.  İstiklal marşının ardından Anıtpak’ta düzenlenen tören sona erdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  kutlamaları yarın (29 Ekim Cumartesi) Kent Meydanında yapılacak etkinliklerle devam edecek.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
28EKİ2022