23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de birçok etkinlikle kutlandı. İlimizde yapılan resmi kutlamalar Anıt Parkta yapılan törenle başladı.
Türkiye Büyük Millet Meclisinin 98’inci açılış yıldönümü ve Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı ilimizde yapılan bir dizi programla kutlandı.
Milli Eğitim Müdürlüğünün organizasyonuyla anıt parkta yapılan açılış töreninde Atatürk anıta çelenk konularak saygı duruşu ve Belediye Bandosu eşliğinde İstiklal Marşı okunarak Bayraklar göndere çekildi. Anıt parkta ki törene Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Bolu İdare Mahkemesi Başkanı Turgut Delal, Cumhuriyet Savcısı Bilgin Çiçek, Siyasi Parti yöneticileri ve Daire Müdürleri katıldı. Anıt Park’ta ki törenin ardından kutlamalar Karaçayır Kapalı Spor Salonunda devam etti.








