Dörtdivan Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezileri Ramazan ayı boyunca da devam etti. Dörtdivan Belediyesi Ramazan ayı boyunca düzenlediği türbe ziyaretlerine Dörtdivanlı kadınlar katıldı.
Dörtdivan’daki bayanlar için Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen Mukabele programıyla 11 ayın sultanı Ramazan ayı boyunca Kur’an-ı Kerim okuyarak,vaiz hoca eşliğinde vaaz dinleyerek ve türbe ziyaretlerinde bulunarak bu özel zaman dilimini en iyi şekilde değerlendiriyor.
Türbeleri gezdiler
Her hafta türbe ziyaretlerine gezi düzenleyen Dörtdivan Belediyesi, Göynük Akşemsettin Hz. Türbesi ve Tekke Işıklar Ümmi Kemal Hz.Türbesinden sonra bu hafta Ankara'ya gezi düzenlendi. Dörtdivan dan Ankara gezisine katılan bayanlar rehber eşliğinde önce; Hacı Bayram-ı Veli türbesini ziyaret ettiler. Sonrasında Altındağ Belediyesi Ulucanlar ceza evi müzesini, Taceddin Dergahı'nda mezarı bulunan Muhsin Yazıcıoğlunu da ziyaret eden bayanlar daha sonra hamam önünde ramazan stantlarını gezdiler.
Geziler devam edecek
Kültür gezileri hakkında bilgi veren Dörtdivan Belediye Başkanı Hasan Uzunoğlu; “Ramazan ayından önce başladığımız kültür gezilerine Ramazan ayı içerisinde de devam ettik. Ramazan’ın muhtevasına uygun bir şekilde Dörtdivanlı kadınlarımız ilimizde ve çevre illerdeki türbeleri gezdiler. Ramazan ayının bitmesiyle gezilerimizi sonlandırmayacağız. Bu geziler bundan sonrada belirli aralıklarla devam edecektir” dedi.








