Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeleri seçimi yapıldı.
Haber: Artun Berker Köprülü
Vali Yardımcısı Abdullah Şen başkanlığında, Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği 2024 Mayıs Ayı Olağan Genel Kurul Toplantısı ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Encümen Üyeleri Seçimi, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.
KÖYLERE HİZMET GÖTÜRECEK ENCÜMEN ÜYELERİ BELLİ OLDU
Köy Muhtarlarının yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantıda 2023 yılı faaliyet raporu ve kesin hesapları oylamaya sunularak kabul edildi. Daha sonra birlik encümenine 4 asil üye seçimi gizli oylama ile gerçekleştirildi. Seçim sonucunda İl Genel Meclisini temsilen Zerrin Yavuz Açıkalın 83 oy, Ekrem Çetinkaya 64 oy alarak birlik encümenine seçilirken köy muhtarlarını temsilen ise Banaz Köyü Muhtarı Ahmet Süme 78 oyla, Semerciler Köyü Muhtarı Dursun Cantürk 51 oyla birlik encümenine seçildi.








