KOMŞU BELEDİYELERDEN DESTEK GELDİ

KOMŞU BELEDİYELERDEN DESTEK GELDİ

İlimizde 3 gündür aralıksız devam eden kar yağışı sonrası özellikle ulaşımda aksamalar meydana gelirken, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada kardan etkilenmeyen komşu belediyelerden destek araçlarının gelmeye başladığını söyledi.

Etkili kar yağışı sonrası Bolu Belediyesi ekipleri ulaşımda aksama olmaması nedeniyle çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle ana arterleri ve hastane yollarını açık tutmaya çalışan Belediye ekipleri çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

VATANDAŞLARI UYARDI 

Konuyla ilgili Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan yaptığı açıklamada; “Bolu’muzda yoğun bir kar yağışı etkili oluyor. Kar kalınlığı merkezde yarım metreyi aşmış durumda. Belediye sınırlarımız içerisinde yaklaşık 1.200 kilometrelik bir yol ağımız bulunuyor. Ekiplerimiz sahada yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. An itibarıyla kardan etkilenmeyen komşu belediyelerimizden de destek araçları gelmeye başladı. Acil bir işi olmayan vatandaşlarımızdan evlerinden çıkmamalarını rica ediyorum. İlk etapta ana arterleri açık tutmaya çalışıyoruz. Ara sokaklarımıza da girmeye başladık. Hiç kimse panik yapmasın; planlı ve koordinasyonlu bir şekilde çalışıyoruz” dedi. 

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
29ARA2025