KIBRISCIK EKSKAVATÖRÜNE KAVUŞTU

KIBRISCIK EKSKAVATÖRÜNE KAVUŞTU

Kıbrıscık İlçesinin uzun yıllardır eksikliğini çektiği ekskavatör iş makinesine nihayet kavuştu. İl Özel İdaresi tarafından alınan ekskavatör Kıbrıscık’a teslim edildi. 

İl Özel İdaresi tarafından Kıbrıscık ilçesinin ihtiyacı için alınan ekskavatör Kıbrıscık Özel İdaresine teslim edilir edilmez çalışmalara başladı. 

KURBAN KESİLEREK MESAİ BAŞLADI 

Uzun yıllardır ilçede ekskavatör olmadığı için Seben ilçesinden ekskavatör almak zorunda kalan ve bir çok hizmetin aksadığı Kıbrıscık sonunda ekskavatörüne kavuştu. İl Özel İdaresi tarafından Kıbrıscık için alınan ekskavatör ilçeye teslim edildi. Ekskavatörün ilçeye teslim edilmesinin ardından Kaymakam Ali Erdoğan’ın da katılımıyla kurban kesilerek ekskavatör mesaisine başladı.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
6MAY2022