KARAMANLAR GÖLETİ'NEN AT YAYLASI'NA YÜRÜDÜLER

KARAMANLAR GÖLETİ'NEN AT YAYLASI'NA YÜRÜDÜLER

Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Turizm ve Tanıtım Birimi tarafından düzenlenen 12 km’lik At Yaylası-Karamanlar Göleti Doğa Yürüyüşü, 56 doğaseverin katılımıyla gerçekleşti.

Öncülüğünü Süleyman Özdoğan'ın, artçılıklarını da Ertuğrul Bulut ve Osman Teoman'ın yaptığı 12 km’lik doğa yürüyüş, saat 09.40'da 1078 rakımlı At Yaylası Karamanlar Göleti yol sapağından başladı.

KEYİFLE YÜRÜDÜLER 

Karamanlar Göleti, Ay Yaylası bayram alanı boyunca aralıksız devam eden yürüyüş, kayın ormanları arasında gazellerle kaplı patika yolunda keyifli bir hale dönüştü.  Döşü Göleti'nde verilen yemek molasından sonra doğu istikametine doğru devam eden yürüyüş, akşam yağan yağmur sonrası çamurlaşan yolda devam etti.  12 km’lik yürüyüş, saat 14.30'da, At Yaylası yolunun 999 rakımında su yalağının bulunduğu noktada son buldu.

Haber ve Fotoğraflar: Metin Ferah

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
8ARA2025