KAFİLE BAŞKANI YAMANER OLDU

KAFİLE BAŞKANI YAMANER OLDU

 Trendyol 1’Ligin 31’inci haftasında 28 Mart Cuma günü Çorum Şehir Stadyumunda oynanacak Geosis Boluspor- Teksüt Bandırmaspor karşılaşmasının kafile başkanı Fatih Yamaner oldu. 

Kırmızı beyazlılar, zorlu müsabakaya en iyi şekilde hazırlanırken, bu önemli karşılaşmada kafile başkanlığını üstlenecek isim belli oldu. Bolu’da iş dünyasının saygın isimlerinden, FAY Yamaner Mücevher Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yamaner, Boluspor’a olan desteğini bir kez daha göstererek takımın yanında yer aldı.

TEŞEKKÜR EDİLDİ 

Boluspor Kulübü’nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Trendyol 1. Lig 31. haftasında oynayacağımız Teksüt Bandırmaspor karşılaşmasının kafile başkanı İş İnsanı Sayın Fatih Yamaner olmuştur. Desteklerinden dolayı Sayın Fatih Yamaner’e teşekkürlerimizi sunuyoruz” ifadelerine yer verildi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
26MAR2025