İlimizin en büyük sorunlarından olan yaylalardaki kaçak yapılaşmayla ilgili mücadele sürerken habersiz bir şekilde yayla evleri yıkılan vatandaşlar duruma tepki gösteriyor.
Geçtiğimiz günlerde Kılıçarslan yaylasında kaçak olarak yapılan bazı yayla evlerinin yıkılmasına yayla evi sahipleri tepki gösterdi.
DAHA HASSAS DAVRANILABİLİR
Valilik tarafından alınan karar sonrası Belediye mücavir alan içerisinde olduğu için Belediye ekipleri tarafından bazı yayla evleri yıkıldı. Yayla evi sahipleri ise yıkım esnasında kendilerine haber verilmediği ve yayla evinde özel eşyalarının olabileceği düşüncesiyle Belediyeye tepki gösterdiler. Vatandaşlar ayrıca yayla evi yıkımı konusunda çifte standart uygulandığını iddia ederek, bazı kaçak yayla evlerinin yıkılmadığını dile getirdiler.








