İTFAİYE MÜDÜRÜ ÇOŞKUN OLDU

İTFAİYE MÜDÜRÜ ÇOŞKUN OLDU

Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürü Hüseyin Kazlı'nın emekli olmasının ardından yerine İtfaiye grup amiri olarak görev yapan Kenan Coşkun atandı.

Uzun yıllar Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürü olarak görev yapan Hüzeyin Kazlı aldığı kararla emekli olarak görevinden ayrıldı. Hüseyin Kazlı'dan boşalan müdürlüğe kimin atandığı belli oldu. 

COŞKUN GÖREVE BAŞLADI

Hüseyin Kazlı’dan boşalan müdürlüğe itfaiyede grup amiri olarak görev yapan tecrübeli isim Kenan Coşkun atandı. 2014 yılında Bolu Belediyesi'ne atanan Coşkun, burada Grup Amiri olarak görev yapmaya başladı. Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nde edindiği tecrübelerin ardından Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürü olarak göreve başladı. 

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
17MAY2024