Bolu Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile Erer Sağlık ve Eğitim Kurumları İşletmeciliği A.Ş. Arasında Odamız üyeleri Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Personeli ile Personellerin 1. derece yakınlarına yönelik indirim protokolü imzalandı.
BTSO’da gerçekleştirilen imza törenine BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Alemdar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı Fidan, Yönetim Kurulu Üyeleri F.Lebibe Özçağlar, Cumhur Özçelik, Yücel Yılmaz, Erer Sağlık ve Eğitim Kurumları İşletmeciliği A.Ş. Bolu Koru Hotel Genel Koordinatörü Hikmet Yeşilkaya ve Güvenlik Müdürü Şener Kara katıldılar.

HAYIRLI OLMASINI DİLEDİ
İmzalanan indirim protokolü ile ilgili açıklamalarda bulunan BTSO Başkanı Abdullah Alemdar, “Odamız Üyeleri ve Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Personeli ile Personellerin 1. derece yakınlarından oluşan hak sahiplerinin ayakta ve yatarak tüm tetkik, tahlil ve tedavilerinin Erer Sağlık ve Eğitim Kurumları İşletmeciliği A.Ş. ile yapmış olduğumuz indirim protokolü çerçevesinde firmanın bünyesinde yer alan Özel Koru Ankara Hastanesi, Özel Koru Sincan Hastanesi, konaklama hizmetinde ise Bolu Koru Hotels Spa And Conventıon’ da indirimler uygulanacaktır. İndirim anlaşmasının üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.








