HÜSEYİN KAYA HAYATINI KAYBETTİ

HÜSEYİN KAYA HAYATINI KAYBETTİ

Uzun yıllar İlimizde ikamet eden, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Meslek Yüksek Okulu Hocalarından Hüseyin Kaya yaşamını yitirdi.

Geçmiş dönemde Bolu yerel basınında Ekspres Gazetesi ve Gündem gazetesinde köşe yazarlığı yapan, o dönem faaliyette olan Köroğlu Gazeteciler Cemiyetinde yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunan ve emekli olduktan sonra memleketi Bursa’ya giderek Medya Timsah Gazetesini kuran Hüseyin Kaya, kalp yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetti.

BURSA’DA DEFNEDİLDİ

Hüseyin Kaya birkaç gün önce kalp yetmezliği sebebiyle Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Yoğun bakımda kalan Kaya, dün akşam saatlerinde hayata veda etti. Merhum Hüseyin Kaya, Yenişehir Afşar Köyü’nde köy camisinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından köyde bulunan aile kabristanlığına defnedildi.

Bolu yerel basınına yazdığı köşe yazılarla katkı sağlayan Hüseyin Kaya’ya Havadis gazetesi olarak Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı dileriz.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
14KAS2020