Üniversite öğrencilerinin en büyük sorunlarının başında gelen konaklama sorunu bu yıl ilimizde yaşanmayacak. İlimizde yurt için başvuru yapan tüm öğrenciler yurtlara yerleştirildi.
Geçtiğimiz günlerde açıklanan yükseköğrenim yurt başvuru sonuçlarına göre ilimizde başvuru yapan tüm öğrenciler yurtlara yerleştirildi.
BÜYÜK BİR BAŞARIYA İMZA ATILDI
İlimizde üniversite kazanan ve yurt başvurusunda bulunan öğrenciler bu yıl konaklama sıkıntısı yaşamayacak. İlimizde, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Muharrem Kasapoğlu’nun talimatıyla Vali Erkan Kılıç başkanlığında yapılan öğrencilerin barınma sorunuyla ilgili toplantılar meyvesini verdi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Güler’in de yakından ilgilendiği öğrencilerin ilimizde ki yurtlara yerleştirilme durumu sorunsuz çözüldü. İlimizde yükseköğrenim yurtlarına başvuru yapan tüm öğrenciler yurtlara yerleştirilerek büyük bir başarıya imza atıldı.










