31 Mart 2024 yerel seçimlerinin yaklaşması ile birlikte mahalle muhtarları adayları da adaylıklarını açıklamaya başladı.
Yerel seçimler yaklaşırken belediye başkanı aday adayları ve muhtar adayları da gündeme gelmeye devam ediyor. Hatice Yıldız ‘ben de varım’ diyerek 31 Martta gerçekleşecek yerel seçimlerde Kültür Mahallesi muhtar adayı olduğunu açıkladı.
40 YILDIR KÜLTÜR MAHALLELİ
Kültür Mahallesi Muhtar Adayı Hatice Yıldız açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kültür mahallesinin değerli sakinleri; “Seben Kozyaka köyünden merhum elektrikçi Mehmet Türkcan’ın kızı Kültür Mahallesi sakinlerinden merhum parkeci Selahattin Yıldız’ın geliniyim. 1966 Kıbrısçık doğumlu evli 2 evlat sahibiyim. 40 yıldır Kültür Mahallesinde ikamet etmekteyim 1985 - 1986 yıl Bolu Ticaret Meslek Lisesi mezunuyum. Mahallelimizin verdiği desteklerle muhtarlık adaylığımı açıklıyorum.
Öyle inanıyorum ki bendeki hizmet ask ve mahalle sevgisini sizlerin destekleri ile birleştirip kazanmayı arzuluyorum. Uzun yıllardır okul kantin işletmeciliği yapmakta olup Okul aile birliği başkanlıklar yaptığım gibi halen bakkallar odası yönetim kurulunda görevimi deva etmekteyim. Yerel seçimlerde muhtar olarak seçilmem halinde mahallemin hak ettiği hizmetleri en iyi şekilde yapmaya çalışacağımın şimdiden sözünü veriyorum.”








