GÜVENLİK UZMANI METE YARAR 12 ARALIK'TA BOLU'DA

GÜVENLİK UZMANI METE YARAR 12 ARALIK'TA BOLU'DA

Yıltaş Vakfı, 12-18 Aralık Yerli Malı Haftası etkinlikleri kapsamında, 12 Aralık Perşembe günü ünlü Güvenlik Uzmanı Mete Yarar’ı Bolu'da ağırlayacak. 12 Aralık Perşembe günü düzenlenecek "Yerli ve Milli Olmanın Ekonomi ve Savunma Sanayisine Etkisi" başlıklı konferansta, Mete Yarar Türkiye’nin savunma sanayisindeki gelişmelerini ve milli ürünlerin ülkenin geleceği için taşıdığı önemi anlatacak.

Etkinlik, 12 Aralık Perşembe günü saat 14.00’te Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. Güvenlik Uzmanı Mete Yarar konuşmacı olarak katılacağı söyleşide,  özellikle savunma alanında milli ürünlerin etkilerini detaylarıyla ele alacak. Etkinlikte ayrıca Yıltaş Vakfı ve Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği Yerli Malı Haftası konulu resim, şiir ve fotoğraf yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. 

TÜM BOLULULAR DAVET EDİLDİ

Konferans öncesinde Mete Yarar’ın, tamamen yerli ve milli ürünlerin satıldığı Yıltaş Bolu Mağazası’nı da ziyaret etmesi bekleniyor. Yerli Malı Haftası kapsamında düzenlenen etkinlik, milli bilinci ve dayanışmayı güçlendirme adına önemli bir program olacak. Yıltaş Vakfı, Bolulu vatandaşları Yerli Malı Haftasında  Mete Yarar'ın konuşmacı olarak katılacağı etkinliğe davet etti.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
10ARA2024