GÖLKÖY PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

GÖLKÖY PROJESİ HAYATA GEÇİYOR

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin'in, Gölköy’ün güzelleşmesi için yaklaşık 3 Milyon liralık yatırımla yapmayı planladığı proje için bu ay içerisinde çalışmalar başlıyor.


Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Fatih Metin, geçtiğimiz yıl aralık ayında Şehir Merkezine vatandaşların yakın olması sebebiyle piknik için ilk tercihlerinden biri olan Gölköy’ün hem içme suyu havzasının korunması hem de peyzaj anlamında güzelleşmesi için hazırladığı proje hayata geçiyor. Metin’in talimatlarıyla Devlet Su İşleri, bu ay içerisinde projeyi faaliyet geçirecek.


“BURASI AİLE ORTAMI OLACAK”


Konuyla ilgili açıklama yapan Bakan Yardımcısı Metin; "Buradaki güvenliğin sağlanması için, çöp konusu için güvenlik görevlisi alacağız. Bir kere burası aile ortamı olacak. Küçük bir Gölcük olacak. Kullanım olarak değil de görüntü olarak değişiklik yapacağız.

 

Akşam belli saatten sonra girişini yasaklayacağız" diye açıkladı.


“GÖLKÖY’ÜN ETRAFINI KORUYACAĞIZ”


Gölköy alanını koruyacaklarının altını çizen Fatih Metin, "AK Parti olarak Bolumuza hizmetler vermeye devam edeceğiz. Gölköy bir içme suyu havzası. Bolu’nun çeşmelerinden akan içme suyu bu sudan sağlanıyor. Bu nedenle burasının özellikle korunması gerekiyor. Çevre kirliliğine müsaade etmememiz gerekir. O yüzden Gölköy’ün etrafını koruyucu bir işlem yapacağız. O koruma mesafesini sağladıktan sonra, o koruma alanı dışında da güzel bir peyzajla burada vatandaşımızın istedikleri zaman gelip ailesiyle yararlanacağı, etkinlik yapacağı, dinleneceği bir mekân haline getireceğiz. Dolayısıyla Devlet Su işleri (DSİ) olarak bu mekânı imar edeceğiz. İmardan kastım bir yapılaşma değil, güzelleştirme " dedi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
5HAZ2020