Gölcük Bulvarı tamamlandı

Gölcük Bulvarı tamamlandı

Bolu Belediyesi tarafından şehrin güneyinde hayata geçirilen Güney Çevre Yolu Rekreasyon Projesi kapsamında Gölcük Bulvarı tamamlandı.

Bolu Belediyesi tarafından, Kuvayı Milliye Projesi’nin ardından Aktaş ve Çıkınlar mahallelerinden geçen 1,9 kilometrelik sulama kanalı kapatılarak yaklaşık 4 kilometre uzunluğunda yeni bir yaşam alanı oluşturuldu.

Bölgeye sosyal ve ekonomik değer kattı
Gölcük Bulvarı, yürüyüş yolları, spor alanları, dinlenme noktaları ve peyzaj düzenlemeleriyle bölgenin sosyal ve ekonomik değeri artırıldı. Daha önce sık sık kazaların yaşandığı ve olumsuz görüntülerle anılan bölgede, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların günün her saatinde güvenle vakit geçirebildiği bir alan oluşturuldu. Gerçekleştirilen aydınlatma çalışmalarıyla bulvar, geceleri de cazibe merkezi haline geldi. Işıl ışıl görünümüyle dikkat çeken alanda vatandaşlar, havaların ısınmasıyla birlikte geç saatlere kadar yürüyüş ve spor yapmaya başladı.

Peyzaj çalışmaları sürüyor
Baharın gelişiyle birlikte bölgede peyzaj çalışmaları hız kazandı. Bolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda, geçtiğimiz yıl yeşillendirilen alanlarda bakım ve ot biçme işlemleri yapılırken, kalan bölümlerde çimlendirme çalışmaları sürdürülüyor.

Hayırlı olmasını diledi
Bolu Belediye Başkanvekili M. Tuna Özcan, başkan yardımcıları Gülden Özaydın ve Rasim Özdemir ile birlikte Gölcük Bulvarı’nda incelemelerde bulundu. Çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Özcan, emekçilerle sohbet ederek ikram edilen çayı geri çevirmedi. Başkan Vekili Özcan, emeği geçen tüm personele ve yöneticilere teşekkür etti. Baharın gelişiyle bölgenin daha da güzelleştiğini ifade eden Özcan, Gölcük Bulvarı’nın Bolu’ya ve güney mahallelerine hayırlı olmasını diledi.
 

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
20NİS2026