Ulusal ve Uluslarası birçok kayak turnasına ev sahipliği yapan Gerede Arkut Dağı 22-23 Şubat 2020 tarihlerinde düzenlenecek olan Kayaklı Koşu Uluslararası FIS Kupası Yarışmasına hazırlanıyor.
Haber: BMA
Türkiye Kayak Federasyonu tarafından belirlenen yarış takviminde 1.gün yarışları 22 Şubat 2020 Cumartesi günü 10.00 ile 12.00 arasında; 2.gün yarışları ise 23 Şubat 2020 Pazar günü 10.00 ile 12.00 saatleri arasında Arkut Dağı Kayak Merkezinde yapılacak. Yarışların ardından Pazar günü madalya töreni düzenlenecek. Romanya, Bosna Hersek, Sırbistan ve Lüksemburg’dan kayakçıların katılacağı yarışlarda Türkiye’yi 19 sporcu temsil edecek.
“TÜM SPORCULARIMIZA BAŞARILAR DİLERİM”
Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar gerçekleştirilecek yarışma ile ilgili yaptığı açıklamada, “İlçemizin ve bölgenin göz bebeği Arkut Dağı’mız yine muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yapacak. Uluslararası düzeyde düzenlenecek olan yarışlara katılacak tüm sporcularımıza başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.








