FURKAN IN CESEDİNE ULAŞILDI

FURKAN IN CESEDİNE ULAŞILDI

Mengen İlçesi'nde baraj gölüne balık tutmak için açılan ve çıkan lodosta tekneleri alabora olan iki kişiden 18 yaşındaki Furkan Özçelik’in cesedine ulaşıldı.

Mengen İlçesi Gökçesu Beldesi'nde bulunan Köprübaşı baraj gölünde çalışan 38 yaşındaki Halil Tor ile 18 yaşındaki Furkan Özçelik Salı günü balık tutmak için tekneyle göle açılan fakat şiddetli lodos nedeniyle tekneleri alabora olan şahıslardan 18 yaşındaki Furkan Özçelik'in cesedine ulaşıldı. Ekipler Furkan Özçelik'in cesedinin bulunduğu bölgede aramalarını yoğunlaştırarak Halil Tor'a da ulaşmaya çalışıyor.

(ozgurbolu.com)

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
14OCA2017