FAHİŞ FİYATLARIN ÖNÜNE GEÇİLECEK!

FAHİŞ FİYATLARIN ÖNÜNE GEÇİLECEK!

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü ekipleri, sebze ve meyve fiyatlarında fahiş fiyat artışının önüne geçmek amacıyla marketleri denetledi.

17 Günlük tam kapanmada sebze meyve fiyatlarında yaşanılacak fahiş fiyat artışının önüne geçilmesi amacıyla, Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü işbirliğinde marketlere yönelik denetimler yapılmaya başlandı.

SEBZE VE MEYVELERİN FİYATLARI KONTROL EDİLDİ

Bu kapsamda Zabıta Müdürlüğü ve Ticaret İl Müdürlüğü personelleri, il genelindeki marketlere yönelik yaptıkları ani denetimlerle, satışı yapılan sebze ve meyvelerin fiyatlarını kontrol etti. Bugünkü denetimlerde marketlerin manav tezgâhlarındaki tüm ürünlerin alış-satış fiyatlarını inceleyen ekipler, bazı ürünler için fahiş fiyat artışı yapıldığını tespit etmesi üzerine, söz konusu marketler hakkında yasal işlem başlattı.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
4MAY2021