Vali Erkan Kılıç Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’ni (BESOB) ziyaret etti. Ziyarette BESOB Başkanı Tahir Gayret, Birliğin çalışmaları ile esnaf ve sanatkarların sorunları hakkında Vali Kılıç’a sunum yaptı.
Vali Erkan Kılıç’ı BESOB ziyaretinde, Bolu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Tahir Gayret ile Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri karşıladı.
BİLGİLENDİRMELER YAPILDI
BESOB Başkanı Tahir Gayret, BESOB’un genel durumu ve çalışmaları hakkında detaylı bilgiler vererek, esnaf ve sanatkarların sorunları ve bunların çözüm yolları hakkında bir sunum yaptı. Vali Erkan Kılıç sorun ve talepleri dinleyerek, Bolu Valiliği olarak elinden geleni yapmaya hazır olduğunu dile getirdi. Sohbet havasında geçen ziyaret iyi niyet temennileriyle son buldu.










