ERTEM DEN ÖZEL MESAJ

ERTEM DEN ÖZEL MESAJ

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şahin Ertem 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ münasebetiyle yazılı olarak bir mesaj yayımladı.

Engellilik durumunun, yalnızca engelli insanların karşı karşıya bulunduğu bir sağlık sorunu olmadığını belirten Ertem mesajında; “3 Aralık Dünya Engeliler Günü, insanlığımız adına daha fazla düşünmemiz ve insani duygularımızı en fazla hissetmemiz gereken günlerden biridir. Çeşitli engellerine rağmen, hayat mücadelesi veren ve hayatlarını onurlu bir şekilde geçirmek adına ekonomik ve sosyal hayatın içerisinde olan engelli vatandaşlarımız bizim için birer güç kaynağıdır. Her fırsatta onları kucaklayarak eşit ve değerli vatandaşlar olduklarını göstermeliyiz. Engellilik durumu, yalnızca engelli insanların karşı karşıya bulunduğu bir sağlık sorunu değil, sosyal boyutlarıyla bütün toplumu yakından ilgilendiren bir konudur. Engelli vatandaşlarımızı engelsiz vatandaşlar gibi topluma kazandırmak, kimseye muhtaç olmadan kendi başlarına yaşayabilmelerini sağlamak başta biz idareciler olmak üzere tüm toplumun insanlık görevidir. Bu duygu ve düşünceler ile Dünya Engelliler Günü vesilesiyle engelli vatandaşlarımıza karşı duyarlılığın artmasını temenni ediyorum. Tüm engelli özel vatandaşlarımızı, ailelerini, sevgi ve kardeşlik duygularıyla kucaklıyorum" ifadelerine yer verdi.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
2ARA2016