ERCOŞKUN VE GAYRET'İN DESTEĞİ YILMAZ RÖVANŞI VERMEDİ

ERCOŞKUN VE GAYRET'İN DESTEĞİ YILMAZ RÖVANŞI VERMEDİ

Bolu Kamuoyunun sonucunu merakla beklediği Bolu Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimini Milletvekili Ali Ercoşkun ve BESOB Başkanı Tahir Gayret’in desteğini arkasına alan mevcut başkan Mehmet Yılmaz kazandı.

Diğer başkan adayı Ahmet Yoltaş’a rövanşı vermeyen mevcut başkan Mehmet Yılmaz, 240 üyenin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

YILMAZ 53 OY FARKIYLA BAŞKAN SEÇİLDİ

Bolu Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü salonunda Olağan Genel Kongresi gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Mehmet Yılmaz ve Ahmet Yoltaş’ın kıyasıya mücadele ettiği kongrede kazanan belli oldu. Kapalı zarf usulü şeklinde gerçekleştirilen seçimde toplam 431 üye oy kullanılırken, 85 üye oy kullanmadı. Oylardan 427 geçerli, 2’si geçersiz ve 2’si boş zarf çıktı. Seçimde mevcut Başkan Mehmet Yılmaz 240 oy, Ahmet Yoltaş ise 187 oy aldı. Böylece rakibine 53 oy fark atan Mehmet Yılmaz, üyelerinin güvenini kazanarak Bolu Terziler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı oldu. Seçiminin ardından Ahmet Yoltaş, Başkan Mehmet Yılmaz’ı tebrik ederek hemen salondan ayrıldı.

Yorum yazın

UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
4ŞUB2018